Jadłospis
- poniedziałek (7 X)
- Zupa królewska,
- ryż z jabłkami,
- banan, kompot.
- wtorek (8 X)
- Zupa grysikowa,
- ziemniaki, kotlet schabowy, sur. z selera,
- brzoskwinia, kompot.
- środa (9 X)
- Zupa kminkowa z zacierką,
- fasolka po bretońsku z bułką,
- marchewka, jabłko, kompot.
- czwartek (10 X)
- Zupa pomidorowa z ryżem,
- makaron ze szpinakiem i kurczakiem,
- mus owocowy, kompot.
- piątek (11 X)
- Krupnik z kaszy jaglanej,
- ziemniaki, filet z miruny, sur. z kiszonej kapusty,
- gruszka, kompot.
Szczegółowe informacje dotyczące składu potraw oraz alergenów dostępne są u intendenta
Informacja o odpłatnościach za wrzesień zostanie przekazana indywidualnie przez dziennik elektroniczny.
Termin wpłaty za wrzesień - do 15 października 2024 r.
Odpłatność za jeden dzień wynosi 6 zł w tym: zupa 1,50 zł, drugie danie 4,50 zł.
Bank Spółdzielczy w Bieczu Oddział w Jaśle
ul. Stroma 2
38-200 Jasło
97 8627 1011 2001 0053 2019 0002
tytułem: za obiady, miesiąc i rok, imię i nazwisko ucznia, klasa
Nieobecność ucznia na obiedzie należy zgłaszać telefonicznie (134467630 wew. 4) do godziny 800 dnia, którego dotyczy nieobecność
Obiady wydawane są od godz. 1120 dla klas IV, V i VII i od godz. 1220 dla klas VI i VIII
Stołówka szkolna jest czynna od godz. 1120 do godz. 1345
Wyjazd edukacyjny do Londynu i Brighton
Serdecznie zapraszamy uczniów naszej Szkoły do udziału w wartościowym projekcie edukacyjnym jakim jest wycieczka zagraniczna do Londynu i Brighton, Ten wyjazd to wielka przygoda połączona ze zwiedzaniem najciekawszych atrakcji Londynu i Brighton oraz szansą praktycznego poćwiczenia języka angielskiego. Wycieczka odbędzie się w dniach 22-28 kwietnia 2025 r.
Zgłoszenia przyjmują nauczycielki języka angielskiego - pani Beata Barszcz i pani Agata Hap. Zaliczkę na wyjazd uczestnika w kwocie 500 zł należy wpłacić do końca października 2024 r. na konto 96 1020 2964 0000 6102 0110 1658 (tytułem: proszę wpisać nazwę szkoły, imię i nazwisko ucznia/uczennicy i klasę do jakiej uczęszcza).